profilreklam.org

Den mest använda profilreklamen

Presentreklam eller profilreklam är ett brett fält och kan innefatta många olika produkter. Vad man som företag väljer att trycka och distribuera ut, kan skilja sig åt i många fall men det finns dock vissa saker som används och beställs mer än andra. Många företag som trycker upp produkter och kläder, har också specialiserat sig på olika ting men för det mesta har de ett någorlunda brett sortiment. Om du beställer profilreklam från tsreklam så kan du förvänta dig att få ett varierande utbud som kan komma till nytta för din varumärkesspridning.

Vanliga produkter

Den vanligaste profilreklamen brukar bero på företagens bransch och nisch men vi kan ändå lista några populära reklamartiklar som brukar ligga högt upp på listan. Pennan är bland det mest vanliga föremålet, också för att den är så lätt och billig att tillverka. Alla behöver pennor till vardags och en penna går lätt att beställa under hela året, oavsett årstid och säg en bransch som inte behöver pennor?! Andra produkter som är vanliga att se är muggar eller tygpåsar med tryck samt mindre paraplyer. De små reklamartiklarna är i regel enklare och betydligt mindre kostsamma att köpa och kan användas av vem som helst, när som helst.

Reklamplagg

Kepsar, t-shirts, huvtröjor eller jackor samt en del accessoarer börjar komma mer och mer och har den fördelen att om de görs väl, kan de sprida ert varumärke mycket smidigt och snabbt. Alla ser ju inte en penna men en t-shirt med tryck eller en pikétröja med en broderad logga, får folk att få upp ögonen direkt om kvalité och passform är ordentligt välgjorda.

Godis

En vanlig reklamprodukt är godis med tryckt papper med logga. Loggan kan även på något sätt fyllas direkt i/på godiset om man vill. Godis är bra att ha i en skål som välkomnande men tänk dock på att inte ställa en stor skål med godis var som helst. Medlemmar på ett gym kanske inte uppskattar det och allt ätbart behöver dessutom vara av god kvalité så att ingen riskerar att drabbas av allergi eller bli sjuk.